10 מרק עגבניות מתכון נהדר לימי החורף הקרים, הוא עשיר בירקות ומשביע בזכות מעניק למרק Mutti תוספת של פסטה או אורז. שימוש בעגבניות של טעמים עמוקים ומתוקים באופן טבעי. מנות ] 6-8 [ כפות שמן זית 3 גזרים קצוצים 2 מקלות סלרי קצוצים או שורש סלרי קצוץ 2 בצל קצוץ 1 גבעולי כרישה קצוצים 2 שיני שום קצוצות 2 שומר קצוץ לקוביות קטנות (לא חובה) 1 פלפל צ׳ילי פרוס 1/2 Mutti Polpa עגבניות חתוכות פחית 1 Mutti רסק עגבניות פחית 1 כוס עגבניות שרי חצויות 1 ענף עלי מרווה 1 ענפי טימין 2 ליטר מים/ציר מרק 2½ כפות מלח דק 1½ כפית פלפל שחור 1/2 כוס אורז 1 גרם פסטה קטנה למרק/ 250 להגשה: זילוף שמן זית וכמה טיפות מיץ לימון . מחממים שמן זית בסיר בינוני ומטגנים גזר, סלרי, בצל, כרישה, 1 דקות. 5 שומר, צ׳ילי ושום למשך . מוסיפים עגבניות חתוכות, רסק עגבניות, חצאי עגבניות שרי, מרווה, 2 טימין ומים או ציר. מתבלים במלח/פלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה. דקות. טועמים ומתקנים תיבול. 45 . מנמיכים את האש ומבשלים למשך 3 . לפני ההגשה, מבשלים פסטה או אורז ע״פ הוראות יצרן. 4 . ממש לפני הגשת המרק, מוסיפים את הפסטה/אורז, מערבבים 5 ומגישים מייד עם זילוף עדין של שמן זית וסחיטה קלה של מיץ לימון. MUTTI CONCENTRATO גרם] 210 [ רסק עגבניות גוון אדום עז, מרקם סמיך עם מתיקות מעודנת וטעם עמוק. הרסק מתאים לשימוש במתכונים עזי טעם ותבשילים. גרם] 400 [ MUTTI POLPA עגבניות חתוכות דק צבע אדום עז, מתיקות טבעית, מרקם בשרני וטעם של עגבניות טריות שנקטפו Polpa בשיא הקיץ. המתאימה למגוון גדול של שימושים.
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=