10 הכנת פיצה ביתית היא משימה כיפית שכל המשפחה לוקחת בה חלק. את הבצק מכינים אחר הצהריים בעשר דקות בלבד ומניחים להתפחה. כשהבצק מוכן, כל אחד יכול להכין לעצמו את הפיצה שהוא אוהב. ערבפיצות ערב פיצות יכול להפוך למסורת משפחתית, תכננו אותו ליום שאתם יודעים שיש לכם זמן להתפיח בצק אחר הצהריים. אופן ההכנה . מערבלים קמח ושמרים בקערת 1 המיקסר עם וו לישה במהירות אטית כדקה. . מוסיפים תוך כדי ערבול, מים בזילוף 2 איטי ולבסוף את המלח ומערבלים עד לקבלת בצק. יוצקים שמן זית וממשיכים בערבול עד שהבצק אחיד ונעים למגע. . מכסים את הקערה בניילון נצמד 3 ומניחים לבצק לנוח בטמפרטורת החדר שעה-שעה וחצי, עד שהוא מכפיל את נפחו. מוציאים את הבצק מהקערה, לשים להוצאת אוויר ומחלקים לשישה או שמונה חלקים שווים. יוצרים מכל חלק כדור בצק ומניחים על מגש. מכסים במגבת ומתפיחים שעה וחצי נוספות. . מחממים תנור לחום הגבוה ביותר 4 במצב טורבו. . פותחים כל כדור בצק בעזרת מערוך 5 או בעזרת הידיים, מניחים על נייר אפייה (כדי שיהיה קל להעביר לתבנית) מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה קשה מגוררת ותוספות. . מעבירים לתבנית ואופים בחלק התחתון 6 דקות, עד שהבצק 8-10 של התנור והגבינה מזהיבים. פיצות גדולות או 6- חומרים ל פיצות בינוניות 8- ל גרם) שמרים יבשים 10( כף 1 מ"ל) מים 600( כוסות 2 ⅓ 00 ק"ג קמח פיצה ופוקצ׳ה 1 כף גדושה מלח דק 1 כף שמן זית 1 Mutti פחית רוטב פיצה 1 גרם גבינה קשה מגוררת 500 תוספות לבחירה Mutti Pizza Sauce
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=