20 Mutti רסק חומרים כפות שמן זית 2 בצל קצוץ 1 שיני שום קצוצות 2 גזר בינוני מגורר דק 1 כפית מלח 1 קורט פלפל שחור כפית פפריקה מתוקה ½ גרם פתיתים 500 כוסות מים רותחים 3 Mutti פחית רסק 1 אופן ההכנה . מחממים שמן זית בסיר ומטגנים קלות בצל, 1 2- עד שהוא מתרכך. מוסיפים שום ומטגנים כ דקות נוספות. . מוסיפים גזר, מערבבים ומתבלים במלח, פלפל 2 ופפריקה. . מוסיפים פתיתים ומערבבים היטב, עד 3 שהתערובת עוטפת את גרגירי הפתיתים. . מערבבים מים רותחים עם רסק עגבניות בכלי 4 נפרד ויוצקים לסיר עם הפתיתים. . מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, 5 דקות. 10- מכסים ומבשלים כ פתיתיםאדומים ילדים מאוד אוהבים פתיתים על כל צורותיהם, אנחנו החלטנו להחביא במנה גם קצת ירקות שמוסיפים ערכים תזונתיים לילדים סרבנים בלי שירגישו. צבענו את כל שמוסיף MUTTI המנה באדום נפלא של רסק העגבניות של גם מתיקות עדינה. הפתיתים שלנו הם תוספת מעולה למתכון של קציצות ברוטב אדום שמופיע גם הוא בחוברת.
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=