מאכלים משפחתיים מבית MUTTI

לקציצות גרם בשר בקר טחון 400 גרם עוף טחון 250 בצל מגורר דק 1 שיני שום כתושות 2 תפוח אדמה קטן מגורר דק 1 כפית מלח דק 1 כפית פלפל שחור ½ Mutti כף רסק 1 ביצה 1 כוס פירורי לחם ½ כוס שמן זית לטיגון ¼ לרוטב Mutti Passata בקבוק 1 כוס מים ½ כפית מלח 1 כפית פפריקה מתוקה ½ להגשה חופן עלי בזיליקום טריים Mutti Passata 22 המתכון הזה אהוב במיוחד על ילדים בזכות הטעמים הפשוטים שלו ועל ההורים בזכות קלות ההכנה. מנה נהדרת לארוחת צהריים ביתית שכולם אוהבים. סוד הקסם של המתכון הוא בשילוב טעמי הטיגון של .MUTTI הקציצות בשמן זית עם הרוטב של אופן ההכנה מערבבים בקערה את מכינים את הקציצות: .1 כל חומרי הקציצות, למעט שמן זית, ולשים היטב כמה דקות לקבלת מסה אחידה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. לאחר הקירור יוצרים מהתערובת כדורים קטנים. . מחממים שמן זית במחבת עמוקה וגדולה, 2 ומניחים בשכבה אחת את כל הקציצות (אם אין מקום אפשר לטגן בשתי נגלות). צורבים את הקציצות מכל הכיוונים כמה דקות, עד שהן משנות את צבען ומקבלות גוון שחום, אך לא מתבשלות לגמרי. מערבבים מחית מוסיפים את הרוטב: .3 וחצי כוס מים בקערה בינונית Passata עגבניות ויוצקים על הקציצות שבמחבת. מתבלים במלח ופפריקה. מנמיכים את הלהבה, מכסים דקות. לפני ההגשה מפזרים עלי 20- ומבשלים כ בזיליקום שלמים ומערבבים. קציצותברוטבעגבניות ישנם מתכונים ששווה להכין בכמות גדולה ולהנות מהם גם למחרת בצורת הגשה חדשה כמו פסטה ברוטב כדורי בשר או אפילו להקפיא במנות קטנות ליום שלא הספקנו לבשל אוכל טרי. Mutti רסק

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=