מאכלים משפחתיים מבית MUTTI

24 אופן ההכנה . מערבבים בקערה את כל חומרי 1 הקציצות ולשים היטב כמה דקות לקבלת מסה אחידה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה. . לאחר הקירור, יוצרים מתערובת 2 הקציצות כדורים קטנים. בשלב זה ניתן לטגן את הקציצות במחבת עם מעט שמן או לאפות בתנור בחום של דקות עד שהן 10- מעלות, כ 200 משנות את צבען. . מכינים את הרוטב: בסיר או מחבת 3 גדולה ועמוקה, מחממים שמן זית ומטגנים קלות את השום. מוסיפים את , מים ומלח Polpa העגבניות החתוכות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים את הרוטב דקות. 15- כ . מוסיפים את הקציצות לרוטב, מנמיכים 4 דקות 20- את הלהבה, מכסים ומבשלים כ נוספות. . סמוך להגשה מבשלים פסטה לפי 5 הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומעבירים לסיר עם הקציצות. מערבבים דקות, עד שהרוטב 5- ומבשלים יחד כ עוטף את הפסטה. לקציצות גרם בקר טחון 500 בצל מגורר דק 1 שיני שום כתושות 2 תפוח אדמה קטן מגורר דק 1 כפית מלח דק 1 כפית פלפל שחור ½ כפית פפריקה מתוקה 1 כפית אורגנו יבש ½ ביצה 1 כוס פירורי לחם ⅓ חופן עלי פטרוזיליה קצוצים (לא חובה) לרוטב כפות שמן זית 3 שיני שום קצוצות 2 Mutti Polpa פחיות 2 כוס מים ½ כפית מלח 1 גרם ספגטי 500 היא מנה שנולדה בניו יורק על ידי מהגרים איטלקים. במתכון זה ניתן SPAGHETTI AND MEATBALLS לטגן את הקציצות או לאפות אותן בתנור ואז להוסיף אותן לרוטב. ניתן להכין מראש את תבשיל הקציצות ברוטב ואז לארוחת הצהריים נשאר לכם רק להכין פסטה. ספגטי כדורי בשר Mutti polpa

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=