3 .5 המפעל עובד רק שלושה חודשים בשנה – מיולי עד ספטמבר, בזמן הקטיף. .6 כל העגבניות גדלות בטווח של קילומטר מהמפעל. 130 עד .7 הקטיף מתבצע רק כשהעגבניות בצבע אדום עז. עגבניות ירוקות נשארות בשדה. .8 תהליך הייצור כולו מתבצע ביום הקטיף. במרבית המוצרים עוברות בממוצע שש שעות מהקטיף לפחית. .9 כל המוצרים הם בעלי מתיקות טבעית של העגבניות, ללא תוספת סוכר. .10 MUTTI העגבניות של פשוט טעימות, ולכן משדרגות כל מנה. תוכן עניינים פסטה רוזה 4 מאפה פסטה 6 שבלולי פיצה 8 ערב פיצות 10 הטבלה השבועית 15-12 עצות להתארגנות במטבח 16 שקשוקה 18 פתיתים אדומים 20 קציצות ברוטב עגבניות 22 ספגטי כדורי בשר 24 פסטה בולונז 26 פאי רועים 28 Mutti מוצרי 30 : דניה ויינרמתכונים וצילומים 29 ,21 ,17 ,5 ׳ אוריה גבע עמ סטיילינג: תמר בר און עיצוב: נעה דוד עימוד: רסטרטו ייבוא ושיווק בע״מ Ristretto Mutti.co.il אתר המותג:
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=