מתכוני פסח של Mutti

18 דג ברוטב עגבניות חריף חיבור מושלם בין שני מאכלים אהובים: דג מרוקאי וחריימה. תוספת העגבניות השלמות לחריימה הבסיסי, מעשירה את התבשיל. מנות ] 6 [ דגים (דניס, בורי או ברמונדי) מפולטים 3 כוס שמן זית 1/3 בצל קצוץ דק 1 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות 2 שיני שום כתושות 5 כמה פרוסות פלפל חריף (תלוי בחריפות הפלפל ומה שאוהבים) Mutti Pelati עגבניות מקולפות פחית 1 Mutti רסק עגבניות גרם) 140( פחית 1 כוס מים 1 כפיות פפריקה מתוקה 2 כפית פפריקה מעושנת (לא חובה) 1/2 כף אריסה מרוקאית 1 חופן עלי פטרוזיליה חופן עלי כוסברה כפית מלח 1 חצי לימון דקות 4 . מחממים שמן זית במחבת עמוקה וגדולה. מטגנים את הבצל 1 או עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את רצועות הפלפלים ומטגנים דקות עד שהם מתרככים. 5 למשך . מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים עוד דקה-שתיים. 2 מוסיפים למחבת את העגבניות ורכז העגבניות, מכסים חלקית דקות. יוצקים פנימה את המים ומביאים לרתיחה. 5 ומבשלים . מוסיפים פפריקה מתוקה ומעושנת וממרח אריסה ומערבבים. 3 דקות. 20 מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה 10 . מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים, מבשלים עוד 4 דקות. ממליחים ומתקנים תיבול אם צריך. . עכשיו הרוטב מוכן. ניתן לכבות את האש ולהמתין עם הוספת הדגים 5 עד כחצי שעה לפני הארוחה או להוסיף את הדגים ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה. . ממש לפני ההגשה סוחטים חצי לימון על כל המחבת ומגישים עם 6 אורז או קוסקוס. גרם] 400[ MUTTI PELATI עגבניותשלמותמקולפות עגבניות תמר איטלקיות אדומות ובשלות, שעברו תהליך של קילוף ואידוי ונטבלו במחית עגבניות מתאימה Pelati- חלקה. ה לשימוש ברטבי פסטה ותבשילים עשירים. גרם] 140[ MUTTI CONCENTRATO רסק עגבניות גוון אדום עז, מרקם סמיך עם מתיקות מעודנת וטעם עמוק. הרסק מתאים לשימוש במתכונים עזי טעם ותבשילים. באריזה קטנה שמספיקה בדיוק לסיר אחד.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=