מתכוני הפיצה של Mutti

10 אי אפשר לאכול שקשוקה בלי לחם טרי ליד, ניגוב של רוטב עגבניות וחלמון נוזלי הם החלק המענג ביותר. המאפה הזה מחבר בין כל המרכיבים למנה אחת מושלמת! כדי לשמור על חלמון נוזלי הכניסו את המאפה לתנור חם מאוד! מאפי שקשוקה 2-3 00 גרם קמח פיצה 500 כוסות) פושרים/ 1⅓ מ"ל מים ( 320 קרים גרם) שמרים יבשים 10( כף 1 גרם) מלח דק 15( כף 1 כפית סוכר 1 כף שמן זית 1 לרוטב: כפות שמן זית 2 בצל קצוץ 1/2 שיני שום קצוצות 2 עגבניות חתוכות דק פחית 1 Mutti Polpa כפית כמון 1/2 כפית פפריקה מתוקה 1 מלח ופלפל שחור לפי הטעם M ביצים גודל 4-6 מעט עלי פטרוזיליה טרייה מכמות הקמח. 1/3- מערבבים מים עם סוכר, שמרים ו .1 דקות. מוסיפים את יתרת 20 נותנים לבלילה לנוח הקמח בהדרגה תוך כדי לישה. לאחר התגבשות דקות. בזמן הלישה 2 הבצק מוסיפים מלח ולשים מוסיפים שמן זית בהדרגה עד שהוא נטמע בבצק. 20 מכסים את הקערה בניילון נצמד מניחים לו לנוח .2 דקות בטמפ׳ החדר. מעבירים את הבצק למשטח דקות. 40 מקומח, יוצרים כדור, מכסים ומתפיחים כדורים, מכסים ומתפיחים 2-3- מחלקים את הבצק ל שעות. 3-4 עוד בינתיים מכינים את הרוטב לשקשוקה, מטגנים בצל .3 ושום מספר דקות, מוסיפים את העגבניות ומבשלים דקות. מתבלים בכמון, פפריקה מלח 5 על אש גבוהה ופלפל ומבשלים עוד כמה דקות. )240-250( מחממים תנור לחום הגבוה ביותר .4 מעלות. פותחים כל כדור באופן ידני לצורת אליפסה עם שוליים רחבים. מעבירים לתבנית תנור ומניחים שכבה נדיבה של רוטב שקשוקה ומעליה את הביצים. מפזרים מעט פלפל שחור על החלמון. דקות עד שהבצק זהוב. 5-7 . אופים בחום מקסימלי 5 לאחר האפייה מפזרים מעל עלי פטרוזיליה טריים. אם התנור שלכם לא מגיע לטמפ׳ מאוד גבוהות, ניתן ← לאפות את הפיצה בשני שלבים. אופים את הבצק עם דקות, מוציאים מהתנור, מניחים את 7 הרוטב למשך דקות נוספות. 5 הביצים ומכניסים ל פיצה שקשוקה גרם] 400 [ MUTTI POLPA עגבניות חתוכות דק צבע אדום עז, מתיקות טבעית, מרקם בשרני וטעם של עגבניות טריות שנקטפו בשיא Polpa- הקיץ. ה מתאימה למגוון גדול של שימושים.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=