12 מאפה נהדר בטעמים של פיצה מרגריטה אך עם בסיס של פולנטה אפוייה. המאפה מתאים כמנת צד בארוחה או לצד סלט רענן. פתרון מושלם לאוהבי הפיצה אשר נמנעים מגלוטן. מנות 6-7 לפולנטה: כוסות מים 5 כוסות פולנטה 1¾ כפית שטוחה מלח דק 1 גרם גבינת פרמזן/ פקורינו 100 מגורדת לרוטב: מחית עגבניות כוס 3/4 Mutti Passata שיני שום כתושות 2 כפות שמן זית 2 כפית מלח 1 גרם מוצרלה 200 חופן עלי בזיליקום מעלות. 180 מחממים תנור לחום של .1 מרתיחים את המים ומלח בסיר בינוני. כשהמים .2 רותחים מוסיפים את הפולנטה ומערבבים נמרצות. דקות עד שהתערובת 15-20 ממשיכים לבשל במשך סמיכה מאוד (במרקם דומה לפירה). בתום הבישול מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד .3 שהיא נמסה. מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת .4 דקות 20 ומשטחים. אופים ללא כיסוי בתנור למשך עד להתייצבות. מערבבים את רוטב העגבניות עם שום כתוש, מלח .5 ושמן זית. מוציאים את המאפה מהתנור, יוצקים שכבה דקה .6 של רוטב עגבניות ומעליה מסדרים פרוסות מוצרלה. מזלפים מעט שמן זית, מפזרים מלח, פלפל ועלי בזיליקום. דקות נוספות עד שהגבינה נמסה. 20 אופים למשך .7 פיצה פולנטה גרם] 700[ MUTTI PASSATA מחית עגבניות קלה גוון אדום עז, מרקם חלק וקטיפתי הינה Passata- ומתיקות טבעית. ה הבחירה המושלמת להכנת תבשילים.
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=