16 כיסוני הבצק הקטנים האלו מכילים בתוכם הפתעת פיצה מענגת. ניתן לאפות או לטגן את הכיסונים ולהוסיף למילוי גם תוספות שאתם אוהבים על הפיצה שלכם. פנזרוטי מאפים 10 במיקסר עם וו לישה (או באופן ידני) מערבבים את .1 החומרים היבשים: קמח, מלח, סוכר ושמרים. מוסיפים את המים ולשים את הבצק עד שהוא מתגבש. .2 דקות עד שהבצק הופך רך וחלק. 7- לשים עוד כ יוצרים כדור גדול ומעבירים לקערה נקייה. מכסים .3 בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח. כדורים. מכדררים ומניחים 12-15- מחלקים את הבצק ל .4 להתפחה נוספת של חצי שעה ס״מ. 10-12 פותחים כל כדור בעזרת הידיים לגודל .5 מניחים כף גדושה של גבינת מוצרלה, כף מחית עגבניות ועלה בזיליקום. (חשוב לשים הרבה מילוי כי הגבינה נמסה ומתכווצת בחום). סוגרים לצורה של חצי סהר ומהדקים היטב. מחממים סיר עם שמן צמחי, כשהשמן חם (בודקים .6 בעזרת חתיכת בצק קטנה) מניחים בזהירות את הפנזרוטי. מומלץ לא לשים כמות גדולה בכל פעם כדי שלא יהיה צפוף מידי. דקות מכל צד. מוציאים 3-4- מטגנים להזהבה כ .7 בעזרת כף מחוררת לנייר סופג ומגישים חם! אם רוצים לוותר על שלב הטיגון, ניתן לאפות את ← 10 מעלות למשך 250- הכיסונים בתנור שחומם ל דקות, או עד שהמאפים שחומים. לבצק: גרם קמח פיצה 500 כפיות שמרים יבשים 2 כפיות שטוחות סוכר 2 כפיות מלח דק 2½ מ״ל) מים פושרים 290( כוסות 1¼ למילו י : כוסות גבינת מוצרלה מגורדת 2 Mutti Passata מחית עגבניות כוס 1 חופן עלי בזיליקום גרם] 700[ MUTTI PASSATA מחית עגבניות קלה גוון אדום עז, מרקם חלק וקטיפתי הינה Passata- ומתיקות טבעית. ה הבחירה המושלמת להכנת תבשילים.
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=