20 הכנת סמבוסק דומה מאוד להכנת בצק לפיצה רק עם תוספת קטנה של סוכר בשביל המתיקות המוכרת של המאפה ולקבלת גוון זהוב באפייה. מוזמנים למלא את הסמבוסק בתוספות נוספות שאוהבים כמו גבינת פטה, ביצה קשה, פטריות, וכו׳. סמבוסקים בינוני ים 12-14 ממיסים את השמרים והסוכר במעט מים. מערבלים .1 3- את הקמח בקערת המיקסר במהירות אטית כ דקות על מנת 'לפתוח' ולאוורר אותו. מוסיפים את שאר החומרים תוך כדי ערבול - בסדר .2 הבא: מים בזילוף איטי, שמרים מומסים, מלח ולבסוף יוצקים את שמן הזית. ממשיכים ללוש עד שמרקם הבצק הופך אחיד ונעים למגע. מכסים את הקערה בניילון נצמד מניחים לו לנוח שעה .3 עד שעה וחצי בטמפ' החדר, עד שהבצק מכפיל את נפחו. מוציאים את הבצק מהקערה, לשים להוצאת חלקים שווים. יוצרים מכל חלק 12- האוויר ומחלקים ל כדור ומניחים על מגש. מכסים במגבת ומתפיחים שעה וחצי נוספות בטמפ' החדר. ) מעלות. 240-250( מחממים תנור לחום הגבוה ביותר .4 פותחים כל כדור בעזרת מערוך או באופן ידני. מניחים ערימת גבינה מגורדת במרכז הבצק מוסיפים .5 כפות רוטב עגבניות וחופן זיתים. מרטיבים את 2 מעל קצוות הבצק במים. סוגרים את המאפה ומהדקים בקצוות. ניתן ליצור צורה של חצי סהר או משולש. מברישים את הבצק במים ומפזרים מעל שומשום .6 בנדיבות. אופים בחום מקסימלי עד שהבצק מזהיב. .7 00 ק"ג קמח פיצה 1 גרם) שמרים יבשים 7( כף 3/4 גרם) סוכר לבן 15( כף גדושה 1 כף גדושה מלח דק 1 כוסות) פושרים/ 2¼ מ"ל מים ( 590 קרים כף שמן זית 1 עגבניות חתוכות דק פחית 1 Mutti Polpa גרם גבינה קשה (מוצרלה, 500 עמק, קשקבל) מגוררת כוס זיתים ירוקים מגולענים 1/2 כוס שומשום 3/4 סמבוסק פיצה גרם] 400 [ MUTTI POLPA עגבניות חתוכות דק צבע אדום עז, מתיקות טבעית, מרקם בשרני וטעם של עגבניות טריות שנקטפו מתאימה למגוון Polpa- בשיא הקיץ. ה גדול של שימושים.
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=