מתכוני הפיצה של Mutti

באיטליה נהוג להכין פיצות המבוססות רק על רוטב עגבניות ושום . משהו בין פיצה קלאסית לפוקאצ׳ה. זו דרך חדשה ומדליקה להכין פיצות אישיות בטעמים שונים ויצירתיים. הגשת פיצות אדומות מתאימות במיוחד לאירוח כי הן צבעוניות, מגוונות ונהדרות גם בטמפ׳ החדר. פיצות קטנות 20 מערבלים את הקמח בקערת המיקסר במהירות איטית .1 דקות על מנת 'לפתוח' ולאוורר אותו. מוסיפים את 3- כ חומרי הבצק תוך כדי ערבול – בסדר הבא: שמרים, מלח, מים בזילוף איטי ולבסוף יוצקים את שמן הזית. דקות עד 7-10 לשים את הבצק (במיקסר או ביד) בערך .2 שמרקם הבצק הופך אחיד ונעים למגע. מכסים את הקערה בניילון נצמד מניחים לו לנוח שעה עד .3 שעה וחצי בטמפ' החדר, עד שהבצק מכפיל את נפחו. חלקים 20- מוציאים את הבצק מהקערה, מחלקים ל .4 שווים. יוצרים מכל חלק כדור ומניחים על מגש. מכסים בשקית ומתפיחים שעה נוספת. בנתיים מכינים את הרוטב: בסיר קטן מבשלים את כל .5 דקות ברתיחה עדינה. 5- החומרים כ 250- מחממים תנור לחום הכי גבוה במצב טורבו (כ .6 מעלות). פותחים כל כדור בעזרת הידיים לעיגול קטן (חשוב לא להשתמש במערוך כדי לשמור על אווריריות הבצק). מפזרים כמות נדיבה של רוטב עגבניות ומזליפים מעט .7 שמן זית. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את דקות. 10-12 הפיצות ואופים למשך דקות להתקררות 10- לאחר שהפיצות מוכנות, מניחים כ .8 ומסדרים מעל את התוספות. מתאים להגשה חמים או בטמפ׳ החדר. פיצות גדולות 3- ניתן להכין בגרסה משפחתית כ ← לבצק: 00 ק"ג קמח פיצה 1 גרם) שמרים יבשים 10( כף 1 כף גדושה מלח דק 1 כוסות) בטמפ׳ 2¼ מ"ל מים ( 580 החדר כף שמן זית 1 לרוטב העגבני ות: עגבניות חתוכות גרם) 400( פחית 1 Mutti Polpa שיני שום כתושות 2 כף שמן זית 1 כפית מלח 1/2 כפית אורגנו 1 אופצי ות לתוספות מעל הפיצה: פילטים של אנשובי או טונה זיתים שחורים או ירוקים פרמזן מגורד עלי רוקט / ארוגולה ארטישוק משומר קרעי מוצרלה טבעונית/רגילה פיצה אדומה 6 גרם] 400 [ MUTTI POLPA עגבניות חתוכות דק צבע אדום עז, מתיקות טבעית, מרקם בשרני וטעם של עגבניות טריות שנקטפו בשיא הקיץ. מתאימה למגוון גדול של שימושים. Polpa- ה

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=