אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ובמקביל מכינים את הרוטב.
- מחממים שמן בסיר ומטגנים קלות את הבצל, מוסיפים שום ופלפל חריף ומערבבים.
- מוסיפים עגבניות שרי וממשיכים לטגן עוד כ 3 דקות. מוסיפים צלפים, זיתים, רסק עגבניות ותבלינים. ממשיכים לערבב ומוסיפים כוס מים.
- מפוררים את נתחי הטונה לרוטב ומביאים לרתיחה. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים לרוטב.
- מערבבים היטב מעל אש בינונית 2-3 דקות עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
הטיפ של MUTTI
- אם רוצים מנה צמחונית ניתן לוותר על הטונה, עדיין יהיו לכם המון טעמים נהדרים במנה.
- את תוותרו על ערבוב הפסטה עם הרוטב מספר דקות- זה מאפשר לטעמים להספג בפסטה ועושה את כל ההבדל!