אופן הכנה
- בסיר רחב מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שקיפות ומוסיפים את שיניי השום. מטגנים עוד דקה ומוסיפים פלפל החריף, פפריקה מתוקה מלח ופלפל.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ורסק העגבניות ומערבבים. לאחר כדקה מוסיפים 5 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
- ברגע שהרוטב רתח מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומנמיכים להבה. מבשלים עם מכסה סגור 12 דקות. מקפידים לערבב מדי פעם. אם התערובת סמיכה מידי ניתן להוסיף מעט מים.
- מגישים בקערה עמוקה ומטפטפים מעל מיץ לימון טרי.
הטיפ של MUTTI
- במקור השארבה מאוד חריפה וקצת יותר דלילה, הגרסה שלי מותאמת יותר לילדים וכתוספת למנה עיקרית.
- אם אין לכם את ה Passata תוכלו להחליף אותה עם שתי פחיות Polpa
2 תגובות
אשמח לקבל מתכונים
בכיף