אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה חצי מזמן הבישול המצויין על החבילה. מסננים.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב למעט ½ כוס גבינה קשה ומחית העגבניות.
- מאחדים בין הפסטה לבין התערובת הלבנה ומערבבים היטב.
- משמנים תבנית במעט שמן זית, מפזרים חצי מכמות הפסטה בשכבה אחידה. יוצקים מעל שכבה דקה של מחית עגבניות. מפזרים את יתרת תערובת הפסטה ומעליה שוב את מחית העגבניות. סה״כ 2שכבות.
- מפזרים מעל את הגבינה הקשה, מכסים בנייר אלומניום ומעבירים לתנור ל 40 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות עד להזהבה.
הטיפ של MUTTI
- אפשר לגוון את התוספות והגבינות שבמתכון לפי מה שאוהבים. ניתן להשתמש בפטריות טריות, ארטישוק משומר, זיתים שחורים, תירס או טונה.
- אם אין לכם מחית עגבניות ובזיליקום אפשר להשתמש במחית עגבניות רגילה ולהוסיף בזיליקום טרי.
1 תגובות
נראה אחלה מתכון