אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- יוצקים בקבוק אחד של רוטב עגבניות לתחתית התבנית בשכבה אחידה.
- מניחים את עיגולי הפסטה בתבנית מעל הרוטב. מפזרים כפות של קוטג מעל הפסטה. לא חייבים בצורה מסודרת)
- מניחים כף טונה בכל עיגול פסטה. בקערה נפרדת מערבבים את המים עם הבקבוק הרוטב השני ויוצקים מעל עיגולי הפסטה כך שהוא מכסה את הפסטה לחלוטין. מפזרים מעל גבינה מגורדת.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור החם למשך 30 דקות. לאחר 30 דקות בזהירות פותחים את התנור, מורידים את נייר הכסף ומחזירים לאפייה של עוד 20 דקות עד שהמאפה זהוב.
- סוגרים את התנור ובעזרת 2 מגבות מטבח מוציאים את התבנית בזהירות לשיש. ממתינים כ- 15 דקות לפני ההגשה.
רוצים לראות איך רוי הכין את המנה בעצמו?
הטיפ של MUTTI
- את המאפה הזה אפשר להכין עם כל תוספת שאוהבים! תירס, זיתים, בצל או פטריות.
- היתרון הגדול של שימוש בפסטה העדינה הוא שאין צורך לבשל אותה לפני ההכנה וכך ילדים יכולים להכין לבד את כל המנה בלי חשש מבישול הפסטה במים רותחים.