אופן הכנה
- במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי המרק עד למחית חלקה. טועמים ואם צריך מתקנים תיבול.
- מעבירים למקרר ל- 4 שעות לפחות.
- לפני ההגשה- מעבירים לקערות אישיות ומפזרים מעל כל קערה מעט מלפפונים, בצל סגול עלי אורגנו וזילוף עדין של שמן זית.
הטיפ של MUTTI
- חשוב מאוד לקרר את המרק כמה שעות במקרר לפני ההגשה, הזמן מאפשר לכל הטעמים להתחבר. אם אין לכם זמן אפשר להגיש עם 2 קוביות קרח.
- את התוספות מעל המרק אפשר לשנות ולהחליף עם קרוטונים פריכים או להוסיף ירקות לפי מה שאוהבים.