מרק גספאצ׳ו

קושי קל | מנה מרקים
10 דקות

המצנן הרשמי של הקיץ

בימים חמים הגספצ׳ו יכול להציל נפשות. הוא קר, רענן ומרגיש כמו סלט טרי שאפשר לאכול בכפית. מקור הגספאצ׳ו הוא בספרד אבל זהו מתכון שיש לו הרבה מאוד גרסאות שלא תמיד נאמנות למקור. הבסיס למרק טעים הוא עגבניות אדומות ומתוקות ולכן שימוש בPolpa היא הבחירה הכי טבעית וטעימה.

מרק גספאצ׳ו

רכיבים

חומרים להכנת 8-10 מנות

למרק:

  • 2 פחיות (800 גרם) עגבניות חתוכות דק Mutti Polpa
  • 2 מלפפונים קלופים חתוכים גס
  • ½ בצל סגול קטן חתוך גס
  • 2 שיני שום
  • 1 פלפל אדום מנוקה וחתוך גס
  • 3 פרוסות עבות של לחם לבן יבש
  • 2 כפות חומץ בן יין (או בלסמי)
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

לפני ההגשה:

  • 1 מלפפון קצוץ דק מאוד
  • ½ בצל קצוץ דק מאוד
  • חופן עלי אורגנו שלמים
  • מעט שמן זית

אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי המרק עד למחית חלקה. טועמים ואם צריך מתקנים תיבול. 
  2. מעבירים למקרר ל- 4 שעות לפחות. 
  3. לפני ההגשה- מעבירים לקערות אישיות ומפזרים מעל כל קערה מעט מלפפונים, בצל סגול עלי אורגנו וזילוף עדין של שמן זית.

 

הטיפ של MUTTI

  • חשוב מאוד לקרר את המרק כמה שעות במקרר לפני ההגשה, הזמן מאפשר לכל הטעמים להתחבר. אם אין לכם זמן אפשר להגיש עם 2 קוביות קרח.
  • את התוספות מעל המרק אפשר לשנות ולהחליף עם קרוטונים פריכים או להוסיף ירקות לפי מה שאוהבים.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES