אופן הכנה
- מניחים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר רחב, מניחים את כל מרכיבי הרוטב למעט העגבניות המרוסקות והכוסברה ומטגנים קלות במשך 3-4 דקות.
- מוסיפים עגבניות, כוסברה ושתי כוסות מים רותחים, מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר. מבשלים כ- 20 דקות ומדי פעם מערבבים.
- מוציאים את תערובת הקציצות מהמקרר ומערבבים שוב בתנועות לישה כדי לקבל מסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג בעזרת ידיים רטובות.
- מכניסים לרוטב ומבשלים 35 דקות עד שהרוטב מסמיך. לפני ההגשה מפזרים עוד קצת כוסברה קצוצה טרייה.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להשתמש בכל סוג של דג לבן שאתם אוהבים, רק חשוב לקצוץ גס (לא לטחון).
- התבשיל משתבח ביום שלמחרת!!
6 תגובות
אז למה כתבת במתכון טחון
ובטיף לקצוץ?
אחרי שהכנסת את הקציצות לסיר את ה35דקות לבשל עם מכסה סגור או בלי
מתכון מדויק ומוצלח. טעים מאוד.
תודה רבה
נכון,יצא אש.
עם.