אופן הכנה
- מורחים רכז עגבניות ישירות מהשפופרת בשכבה דקה על פרוסת הלחם. מניחים את הגבינה ואת התוספות הרצויות וסוגרים עם הפרוסה הנוספת.
- מורחים מעט חמאה או שמן זית מעל פרוסות הלחם.
- מעבירים לטוסטר מועך ומשאירים למשך 5-7 דקות עד שהגבינה נמסה והלחם משחים.
- מגישים עם ירקות חתוכים ליד.
הטיפ של MUTTI
- רכז Mutti במקום קטשופ! זה הטיפ שלנו!!
- אפשר להוסיף לטוסט מגוון גדול של תוספות לפי מה שהילדים אוהבים וכמובן גם למובגרים מותר להנות מטוסט!!