אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות יצרן רגע לפני סינון הפסטה, שומרים בצד 1/4 כוס מי בישול.
- יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה היכולה להכיל את כל כמות הפסטה, מחממים על אש בינונית, מוסיפים את השום ואת עלי הבזיליקום, ומטגנים עד שהשום מזהיב.
- מוסיפים את העגבניות החתוכות למחבת. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי גרוס ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות תוך כדי בחישה, עד שהעגבניות מתרככות ונמסות.
- מוסיפים את מי הבישול של הפסטה למחבת עם הרוטב ומבשלים 2-3 דקות נוספות.
- מוסיפים את הפסטה למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב במשך דקה. עד שהרוטב מצפה את הפסטה ומגישים
הטיפ של MUTTI
- אפשר להכין ארביאטה ממגוון מוצרי Mutti, תלוי במרקם אותו אתם רוצים לקבל.
- למרקם חלק, מחית עגבניות Mutti Passata, למרקם מעט גס יותר Polpa Rustica.
- החריפות במנה מגיעה מפלפלים ירוקים. חריפותם משתנה בהתאם לעונות השנה אז חשוב לבדוק את מידת החריפות ואז להחליט כמה שמים במנה.
2 תגובות
נפלא אשמח להעביר לי מתכונים
המתכון יצא כל כך מוצלח!!!
מהירה ופשוטה להכנה
הייתי שמח לקבל מתכונים נוספים