אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה כ- 2/3 מהזמן המצויין על האריזה. הפסטה צריכה להיות גמישה אך עדיין לא לגמרי רכה.
- מסננים את הפסטה ומפזרים גבינת פרמזן וכף שמן זית כך שיעטפו את הפסטה.
- מניחים את תבנית העוגה בזוית ומתחילים לסדר את הפסטה בעמידה. חשוב למלא את כל התבנית בפסטה כדי שהצינורות לא יזוזו ומצד שני לא לצופף יותר מידי כדי שהרוטב יוכל להכנס בתוך הצינור.
- להכנת הרוטב- מחממים 2 כפות שמן זית בסיר קטן, מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים עד שעולה ניחוח שום קל. יוצקים פנימה את מחית העגבניות ומבשלים כ 5 דקות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- יוצקים את הרוטב על הפסטה בצורה אחידה. (חלק מהרוטב יפול לתוך הצינורות וחלק ישאר למעלה).
- מפזרים את הגבינה הבולגרית והגבינה הקשה. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור 30 דקות.
- מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ- 10 דקות עד להשחמה.
הטיפ של MUTTI
- ניתן להשתמש גם ב 2 פחיות עגבניות חתוכות דק Mutti Polpa.
- אפשר להוסיף לרוטב העגבניות ½ כוס שמנת מתוקה או עלי בזיליקום טריים
7 תגובות
מדהים
מהמםםםםם…ובטח ובטח טעים מאוד
וואו …נראה מעולה
האם אפשר לעשות העוגה עם רוטב בולונז בשרי?
בטח!! לדעתי זה יצא מדהים!
לא ניתן להשיג את הפסטה בצורה שתתאים לעוגת הפסטה. האם אפשר להשתמש בפסטה אחרת?
יצא מושלםם וטעיםםם טעים טעים חבל שאי אפשר לעלות תמונה