אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- מערבבים את כל חומרי הבצק יחד (אפשר במיקסר ואפשר ביד). לשים שנוצר בצק רך.
- נותנים לבצק לנוח למשך 20 דקות. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, חוצים לשני חלקים ומרדדים למלבן צר וארוך
- להכנת המילוי: מערבבים את הרסק עם הפולפה ומתבלים בשמן זית ומלח.
- מורחים שכבה דקה על הבצק ומשאירים סנטימטר אחד ללא רוטב בצד הארוך הרחוק מכם ומפזרים גבינה וזיתים.
- מגלגלים לגלילה מהודקת ומניחים אותה כשהתפר כלפי מטה. חותכים לפרוסות ברוחב 2 ס”מ. מניחים את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, חשוב להשאיר רווחים בין השבלולים.
- אופים כ-20 דקות, עד שהשבלולים מתחילים להשחים.
הטיפ של MUTTI
- אפשר לגוון את מילוי הפיצה בכל התוספות שבני הבית אוהבים- תירס, טונה, בצל, גבינה בולגרית וכו׳
- ניתן להקפיא את הבצק אחרי הגלגול לרולדה ארוכה וכשרוצים לאפות, מוציאים כ- 20 דקות לפני, פורסים ואופים.
5 תגובות
במה ניתן להחליף את היוגורט ?
אם רוצים מתכון לא חלבי אבל להחליף בחלב סויה או שקדים.
אחלה סרטון לשבלולי פיצה. מדוע אין כמויות. הסירטון לא תואם למתכון של תמרה האלופה!
אפשר להחליף את הגבינת צאן בגבינה לבנה?
במתכון מדובר ביוגורט צאן, אפשר להחליף בגבינה לבנה.