שבלולי פיצה מהירים

קושי קל | מנה עיקרית
25 דקות

שבלולי פיצה שילדים אוהבים

מתכון מהיר וטעים שילדים מאוד אוהבים. בצק פשוט וקל ללא צורך בהתפחה.

שבלולי פיצה מהירים

רכיבים

לבצק

  •  3 כוסות קמח רגיל
  • ½ כוס שמנת חמוצה
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ⅓  כוס שמן
  • 1 כפית מלח דק

למילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. 
  2. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד (אפשר במיקסר ואפשר ביד). לשים שנוצר בצק רך. 
  3. נותנים לבצק לנוח למשך 20 דקות. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, חוצים לשני חלקים ומרדדים למלבן צר וארוך
  4. להכנת המילוי: מערבבים את הרסק עם הפולפה ומתבלים בשמן זית ומלח.
  5. מורחים שכבה דקה על הבצק ומשאירים סנטימטר אחד ללא רוטב בצד הארוך הרחוק מכם ומפזרים גבינה וזיתים.
  6. מגלגלים לגלילה מהודקת ומניחים אותה כשהתפר כלפי מטה. חותכים לפרוסות ברוחב 2 ס”מ. מניחים את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, חשוב להשאיר רווחים בין השבלולים.
  7. אופים כ-20 דקות, עד שהשבלולים מתחילים להשחים.

הטיפ של MUTTI

  • אפשר לגוון את מילוי הפיצה בכל התוספות שבני הבית אוהבים- תירס, טונה, בצל, גבינה בולגרית וכו׳
  • ניתן להקפיא את הבצק אחרי הגלגול לרולדה ארוכה וכשרוצים לאפות, מוציאים כ- 20 דקות לפני, פורסים ואופים.
 

5 תגובות

      1. אחלה סרטון לשבלולי פיצה. מדוע אין כמויות. הסירטון לא תואם למתכון של תמרה האלופה!

          1. במתכון מדובר ביוגורט צאן, אפשר להחליף בגבינה לבנה.

 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES