פסטה פוטנסקה

קושי קל | מנה עיקרית
15 דקות דקות

רוטב פסטה עז טעמים ומרקמים

אם יש לכם במזווה צלפים וזיתים הפסטה הזו היא הבחירה המתאימה ביותר! טעמים עזים, אשר משתלבים נהדר עם רוטב העגבניות של Mutti

פסטה פוטנסקה

רכיבים

חומרים ל 3-4 מנות

  • 250 גרם פסטה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • ½ כוס זיתי קלמטה 
  • ¼ כוס צלפים
  • ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף גרידת לימון
  • 1 פחית (400 גרם) עגבניות חתוכות Mutti Polpa
  • ¼ כוס מי בישול של הפסטה
  • קורט מלח
  • להגשה:
  • פרמזן מגורד
  • מעט עלי פטרוזיליה

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן. רגע לפני סינון הפסטה שומרים 1/3/ כוס ממי הבישול.
  2. מחממים במחבת גדולה שמן זית, מוסיפים את השום ומטגנים קלות, מוסיפים זיתים, צלפים, פטרוזיליה וגרידת לימון ומטגנים עוד כ- 2 דקות.
  3. יוצקים את העגבניות החתוכות, מערבבים ומבשלים על אש בינונית כ- 5 דקות. מוסיפים את מי בישול הפסטה ומערבבים. טועמים ואם צריך מתבלים במלח.
  4. מעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
  5. מגישים עם פרמזן מגורד ומעט עלי פטרוזיליה טריים.

 

הטיפ של MUTTI

  • הבסיס לטעמים של הפסטה הזו הם עגבניות, צלפים וזיתים ושום. כל שאר המרכיבים יכולים להשתנות בהתאם למה שיש לכם בבית.
  • בחירה בעגבניות חתוכות Mutti Polpa הכי מתאימה למתכון הזה בזכות הקלילות של הרוטב אבל ניתן להמיר גם במחית עגבניות חלקה Mutti Passata.
 

3 תגובות

 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES