אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן. רגע לפני סינון הפסטה שומרים 1/3/ כוס ממי הבישול.
- מחממים במחבת גדולה שמן זית, מוסיפים את השום ומטגנים קלות, מוסיפים זיתים, צלפים, פטרוזיליה וגרידת לימון ומטגנים עוד כ- 2 דקות.
- יוצקים את העגבניות החתוכות, מערבבים ומבשלים על אש בינונית כ- 5 דקות. מוסיפים את מי בישול הפסטה ומערבבים. טועמים ואם צריך מתבלים במלח.
- מעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
- מגישים עם פרמזן מגורד ומעט עלי פטרוזיליה טריים.
הטיפ של MUTTI
- הבסיס לטעמים של הפסטה הזו הם עגבניות, צלפים וזיתים ושום. כל שאר המרכיבים יכולים להשתנות בהתאם למה שיש לכם בבית.
- בחירה בעגבניות חתוכות Mutti Polpa הכי מתאימה למתכון הזה בזכות הקלילות של הרוטב אבל ניתן להמיר גם במחית עגבניות חלקה Mutti Passata.
3 תגובות
האם לא מוסיפים אנשובי למתכון???
אפשר להוסיף- לא חובה
מושלם