אופן הכנה
- מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים עם כף מלח למשך 8 דקות.
- בינתיים מערבבים את כל חומרי המלית יחד- ריקוטה, תרד, ביצה, פרמזן מלח/פלפל.
- מסננים את דפי הלזניה ושוטפים במים קרים. מניחים על השיש את הדפים ומורחים מעל כל אחד שכבה דקה של מלית.
- מגלגלים וחוצים לחצי. (אם מסדרים בתבנית מלבנית לא חייבים לחתוך)
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים מעט את התבנית.
- מערבבים את חומרי הרוטב (אין צורך לבשל אותו) ומניחים כוס רוטב בתחתית התבנית בשכבה אחידה.
- מסדרים בצפיפות את חצאי הפסטה המגולגלת כך שימלאו את כל התבנית בצפיפות. יוצקים בעדינות מעל את יתרת הרוטב ומפזרים גבינת פרמזן.
- מכסים בנייר כסף ואופים כ 25 דקות. מורידים את הכיסויי ואופים עוד 10 דקות עד להשחמה.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להשכיב את הגלילים בתבנית מלבנית ולצקת מעליהם את רוטב העגבניות.
- ניתן להחליף את Mutti Passata עם שתי פחיות של Mutti Polpa.
- אין בעיה לשנות ולגוון את המילוי בירקות שונים. מחית חצילים, ממרח עגבניות מיובשות, ארטישוק וכו׳.
6 תגובות
רעיון מדהים ישר הולכת להכין תודה?
מגניב!! תעדכני איך יצא!
של מי עלי הלזניה המגולגלים?
של פסטה De Cecco
אי אפשר להכין כי ברגע שהכנסתם את הדפים למים הרותחים הם נדבקים ומתפוררם
חבל על העבודה והכסף
אפשר בהחלט. אני הכנתי. יצאא מעולה