אופן הכנה
- בקערה קטנה מערבבים את חומרי התיבול למחית ומניחים בצד.
- מחממים מחבת גדולה עם שמן זית ומוסיפים בצל, שום ופלפל חריף. מטגנים קלות.
- יוצקים את העגבניות המרוסקות והרכז. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית 10 דקות.
- מוסיפים את תערובת התבלינים, מערבבים היטב להטמעת התיבול. מפזרים את גבינת הפטה, וכדורי המוצרלה.
- יוצקים גומות ברוטב ושוברים פנימה את הביצים אחת-אחת. מבשלים כ 10 דקות או לפי דרגת העשייה שאוהבים.
- לפני ההגשה מתבלים את החלמון במעט מלח ופלפל ומפזרים כוסברה/פטרוזיליה קצוצה.
- מגישים חם עם לחם טרי.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להוסיף לשקשוקה גם עלי תרד, פטריות או כל ירק אחר שאתם אוהבים
- אם אין לכם עגבניות חתוכות דק Mutti polpa ניתן להשתמש גם בעגבניות מקולפות Mutti Pelati