כל מתכוני עגבניות אדומים- ספר הבישול החדש שאתם צריכים אצלכם במטבח!
יצא לכם פעם לחשוב כמה מנות אתם מכינים עם עגבניות? כמה פעמים בשבוע על הכיריים מתבשל לו תבשיל אדום? במטבח הישראלי מתכונים אדומים מככבים כמעט יום יום. אם זה פסטה ברוטב עגבניות, פיצה, לזניה, מטבוחה, מרקים למינהם, תבשילים, ממולאים וקדרות. בכולן תמצאו עגבניות בכל מיני מרקמים וצורות. חשבנו שהגיע הזמן לתת כבוד לחומר הגלם הנפלא הזה ולהקדיש לו ספר מתכונים שלם!
למה לעשות ספר בישול אם יש כל כך הרבה מתכונים באינטרנט?
למה לארוז עשרות מתכונים יחד, לצלם, לערוך, לעצב ספר שלם אם אפשר פשוט לעשות חיפוש מתכון בגוגול?
אז שאלנו את עצמנו את השאלות האלו, התלבטנו רבות והחלטנו שכן, יש מקום לאסוף את כל השפע שיש למנות האדומות של Mutti, לחבר בין מטבחי העולם, לספר את הסיפור של המותג והמוצרים במקום אחד. יש מקום ליצור משהו שהוא לא בר חלוף ונעלם בנבכי הרשת בתוך מספר ימים.
רצינו ליצור ספר שכיף לדפדף בו, שאפשר לקחת אותו איתנו למטבח, ללכלך קצת בטיפות של רוטב אדום, ספר מתכונים שתרצו להניח בגאווה על מדף ספרי הבישול שלכם.תהליך העבודה על RedDish- מתכוני עגבניות אדומים, ארך מספר חודשים. בספר תוכלו להנות מ- 70 מתכונים אדומים שפיתחה וצילמה דניה ויינר. צלמת אוכל, מתכונאית ובעל הבלוג מתכוניישן.
תמצאו עיצוב נפלא של המעצבת תמר בר און שגם איירה את המוצרי Mutti לספר.
תוכלו לחוש את איכות ההדפסה והכריכה המושקעת
ותוכלו לקרוא הסיפור המופלא של המותג האיטלקי הכי שווה שיש.
זהו לא ספר של המטבח האיטלקי, זהו ספר מתכונים של המטבח הישראלי שעושה שימוש נרחב במתכונים עם עגבניות איטלקיות. זהו ספר בישול שישדרג לכם את המנות המוכרות מהבית עם העגבניות הכי טעימות שיש.
מה תמצאו בספר?
ב-RedDish הייתה לנו הזדמנות לספר את ההיסטוריה של המותג האיטלקי שהחל את דרכו לפני למעלה מ- 120 שנה. לתאר את התפתחות עולם שימורי העגבניות מייצור של רסק עגבניות שחור שעבר ייבוש על גגות הבתים של מחוז פארמה באיטליה ועד פיתוח הפטנט של Mutti ששינה את מטבחי העולם- ה-Polpa, עגבניות טריות חתוכות דק.
הקדשנו פרק נרחב להסבר על מוצרי Mutti. מה ההבדל ביניהם, מה עושים על כל מוצר ואיך נכון להשתמש בו.
רצינו שתבינו לעומק מה הייחוד של המותג, המוצרים והחזון של החברה ולכן גם שזרנו לאורך הספר סיפורים והסברים קצרים שהופכים את Mutti למותג העגבניות הטוב בעולם!
הספר מחולק לשישה פרקים- סלטים, מרקים, צמחוני, פסטות,מאפים ותבשילים. בכל פרק תמצאו מנות מכל מטבח העולם (איטליה,מרוקו, טוניסיה, טורקיה, עירק, ארה״ב ואפילו אנגליה), ישנן מנות מסורתיות לצד מנות חדשות ומפתיעות. מנות ליום יום או כאלו שתרצו להכין לארוע מיוחד.
בסוף הספר גם יצרנו עבורכם טבלה שבועית עם מגוון מנות שמתאימות להכנה בכל ימות השבוע כדי שתוכלו לעשות לכם קצת סדר בהתארגנות לשיגרת הבישולים השבועית.
ישנם ספרים שהופכים להיות חלק בלתי נפרד מהבישול היומיומי של משפחה, החזון שלנו עבור Reddish הוא כזה. ספר שילווה אתכם יום יום וישדרג לכם את הבישול.
אז, תתרגלו להסמיק.
בתאבון.