אופן הכנה
- מחממים מחבת עמוקה וגדולה עם שמן זית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים כ- 5 דקות עד לריכוך. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עוד 2 דקות.
- מוסיפים למחבת את רסק העגבניות ומערבבים עם הבצל, יוצקים פנימה את המים הרותחים ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות ואז מוסיפים את השעועית הירוקה, מערבבים ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה וכמון.
- מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים 20 דקות עד שהשעועית רכה מאוד.
*אם משתמשים בשעועית טרייה, מומלץ להוסיף עוד ½ כוס מים ולבשל למשך 15 דקות מעבר לזמן המצוין במתכון.
הטיפ של MUTTI
- אם רוצים טעם עגבניות רענן יותר ניתן להחליף את רסק העגבניות עם פחית אחת של עגבניות חתוכות דק Mutti Polpa
- מומלץ להשתמש בשעועית קפואה איכותית כי זמן הבישול מתקצר משמעותית. אם רוצים שעועית טרייה חשוב לקטום את קצה השעועית לפני
4 תגובות
אני משתמשת ר בעגבניות מרוסקות וזה טעיםםםםם
משתמשת במוצרי מוטי …מרוצה ואם אפשר
לקבל מ כרונים למייל
תןדה
אפשר לשלב פרגיות במתכון?
אין על המוצרים של מוטי מעולים לכל תבשיל, בעיקר למטבוחה, מקצר זמן ויוצא טעים להפליא