אופן הכנה
- מחממים שמן זית בסיר גדול. מוסיפים בצל, גזר וסלרי ומטגנים קלות למשך 10 דקות. מוסיפים קישוא ודלעת/דלורית ומערבבים.
- קוצצים את העגבניות המקולפות ומעבירים לסיר יחד עם המיץ שבפחית. מוסיפים מים, רסק וענף רוזמרין ומביאים לרתיחה.
- מבשלים למשך חצי שעה. מוסיפים את המנגולד והכרוב ומבשלים למשך 10 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות יצרן עד למרקם אל דנטה, מסננים ומעבירים לכלי. מזליפים מעט שמן זית ומערבבים כדי למנוע הדבקות.
- מגישים חם עם 3 כפות פסטה לכל מנה ומעט עלי בזיליקום טרי.
הטיפ של MUTTI
- יש מגוון גדול של מתכונים למרק המפורסם. תרגישו חופשי לשנות ולהחליף בין הירקות לפי טעמכם אך רוטב עגבניות הוא שמאחד את כל הטעמים וחשוב לא להחליפו.
- בשביל מרק עשיר יותר ניתן להוסיף שעועית לבנה.
- בשביל מרק קליל וקייצי יותר ניתן להחליף את העגבניות המקולפות Pelati עם עגבניות מרוסקות Polpa.
1 תגובות
רוצה הרבה מתכונים למרקים