אופן הכנה
- ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר.
- מחממים את השמן על להבה גבוהה בסיר גדול וכבד ומטגנים את הנתחים עד שהם משחימים מעט מכל הצדדים. מוציאים מהסיר ושומרים בצד.
- מוסיפים את הבצל ושאר הירקות לסיר ומטגנים 6-7 דק נוספות או עד שהבצל מתרכך. מחזירים את הבשר. מוסיפים כוס יין אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא מכסה כ-10 דקות.
- מערבבים בקערה את רסק העגבניות עם כוס וחצי ציר או מים ומוסיפים את התערובת לסיר. מתבלים במלח/ פלפל, עלי דפנה וענפי טימין ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש למינימום, מכסים את הסיר ומבשלים למשך 3 שעות. מידי פעם בודקים שלא חסרים נוזלים ומערבבים.
*לאחר רתיחת הנוזלים ניתן להעביר את הסיר לתנור שחומם מראש ל 140 מעלות למשך 3 שעות.
הטיפ של MUTTI
- ניתן להכין את המנה גם עם פחית של עגבניות שלמות מקולפות Mutti Pelati לקבלת רוטב עגבניות עשיר.
- את שאריות המנה ניתן להפוך לרוטב פסטה נהדר- מפרידים בין הבשר לירקות, מפרקים את קוביות הבקר בתוך הרוטב, מוסיפים כף רסק Mutti וקצת מים ומבשלים מספר דקות. מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב עוטף היטב את הפסטה.
17 תגובות
אני אשמח לקבל מתכונים ?
שנה טובה וחג שמח
נראה מעולה!!! אשמח למתכונים נוספים
אשמח
הנה לינק לחוברת המתכונים הראשונה שעשינו
חוברת המתכונים של Mutti
האם אפשר לבשל בסיר בישול איטי?
אפשר רק חשוב להתחיל על האש בשביל הצריבה והרתיחה הראשונית ואז להעביר לסיר חשמלי
אשמח למתכונים
הנה לינק לחוברת המתכונים הראשונה שעשינו
חוברת המתכונים של Mutti
נראה מעולה!!!
מעל שנה וחצי ורק משמשת מוטי מרוצה מאד והתבשלים יוצאים מצוינים תודה בברכת שנה טובה ופוריה
כיף לשמוע! תודה רבה
אשמח לקבל מכם מתכונים
המוצרים שלכם נהדרים
תודה רבה. המתכונים באתר ימשיכו להתעדכן באופן שוטף, מוזמנן/ת לעקוב
הנה לינק לחוברת המתכונים הראשונה שעשינו
חוברת המתכונים של Mutti
אין אפשרות אחרת לבשל אלא רק עם עגבניות מוטי ניסיתי עם עגבניות תוצרת הארץ או שהם מעזה או שהם מטורקיה מעבר לכך חסרות טעם .
תודה על שיש עגבניות טובות לבישול ( בעבר היה לי מסעדה )
תודה ישראל! שמחים לשמוע שאתה נהנה מהמוצרים שלנו
מתכונים מעולים יש לכם אחד אחד!!! מחכה לעוד ((:
איזה כיף לשמוע! תודה