אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים כ 1/4 כוס מי בישול בצד.
- מחממים שמן זית בסיר קטן. מוסיפים שום ומטגנים קלות (זהירות שהשום לא ישרף ויהיה מר)
- מוסיפים את העגבניות והרכז ומערבבים. מבשלים למשך 7 דקות. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים למשך 2-3 דקות נוספות. מתבלים במלח וטועמים.
- מעבירים את הפסטה חזרה לסיר ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים את הפסטה עם הרוטב מעל אש בינונית עד שהיא עוטפת את כולה, כ- 2 דקות.
- מגישים חם עם מעט פרמזן.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להכין את הרוטב עם הפאסטה של Mutti היא תניב תוצאה חלקה וקטיפתית יותר.
- למבוגרים מומלץ להוסיף קצת פלפל ירוק חריף ופילט אחד של אנשובי בשלב טיגון השום.
5 תגובות
נשמע מעולה!!
מעולה
אני אוהבת לבשל עם muti אין על המתכונים
שנתתם הטעם נהדר
מי בישול פסטה מתי מוסיפים?
המים מלאים עמילן כמה דקות לפני תום הבישול. מומלץ להוסיף מצקת אחת ממנו לרוטב רגע לפני שמחברים בין הרוטב לפסטה