אופן הכנה
- מניחים את כל המרכיבים יחד בסיר (למעט ½ כוס ממחית עגבניות).

- יוצקים את המים הרותחים ומערבבים מידי פעם. מבשלים עוד 10 דקות עד שהרוטב מסמיך והפסטה רכה.

- מפזרים גבינת פרמזן ומגישים.

הטיפ של MUTTI
- פסטה בסיר אחד זו רק שיטת הכנה, אפשר לגוון את המנה הזו כמעט לכל טעם שרוצים רק חשוב לשמור על יחס נוזלים/פסטה ושימו לב שיש במנה חצי חבילת פסטה ולא חבילה שלמה.
- בשביל רוטב בטעם עמוק וצבע אדום בוהק ניתן להשתמש ב 3 כפות רסק עגבניות ולהוסיף עוד כוס מים.








