אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים היטב את כל המרכיבים לכדי מסה אחידה.
- יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג.
- להכנת הרוטב- מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את הפאסטה והמים. מבשלים למשך 10 דקות, מתבלים במלח פלפל ופפריקה. מניחים בעדינות את הקציצות ברוטב (הרוטב צריך להגיע לגובה של אמצע הקציצה), מכסים ומביאים לרתיחה עדינה.
- מנמיכים את האש ומבשלים למשך 25 דקות עד שהאורז מבצבץ מתוך הקציצות. חשוב לא לפתוח את מכסה הסיר למשך 15 דקות לפחות.
הטיפ של MUTTI
- אם אין מחית עגבניות- Mutti Passata אין בעיה להחליף עם שתי פחיות עגבניות חתוכות דק- Mutti Polpa ולוותר על תוספת המים.
- ניתן להוריד את הפטרוזיליה אם ״ירוקים״ מפריעים לילדים.
6 תגובות
הכנת הרוטב- מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את הפאסטה והמים. מבשלים למשך 10 דקות, מתבלים במלח פלפל ופפריקה. מניחים בעדינות את הקציצות ברוטב (הרוטב צריך להגיע לגובה של אמצע הקציצה), מכסים ומביאים לרתיחה עדינה.——–מאיפה הפאסטה?????
רשום קציצות ברוטב…..לא ברור
שימי לב שמדובר בפאסטה של Mutti ולא פסטה…
הקציצה יצאה טעימה אך דחוסה מדי מדוע?
אולי לא היה מספיק זמן לאידוי האורז? הוא התבשל לחלוטין?
מתכון מדהים! הילדים טורפים את הקציצות. גם בעלי… 😉
הוספתי כמה ענפי ריחן טרי וכפית סוכר לרוטב. הקציצות יצאו נפלאות ויפות כמו בצילום (-;