תבשיל בקר מפורק

קושי בינוני | מנה עיקרית
20 דקות + 3 שעות בישול דקות

רוטב עשיר בטעם ומרקם

כשרוצים ממש להתפנק על מנת פסטה מהחלומות שווה להשקיע בהכנת תבשיל הבקר הזה! את רוב העבודה עושה זמן הבישול, הטעמים מתחברים והרוטב משתבח. כשהבשר מוכן אפשר להגיש אותו כרוטב לפסטה או אפילו בתוך לחמנייה רכה.

תבשיל בקר מפורק

רכיבים

חומרים להכנת 8-10 מנות

*בגלל הבישול הארוך הכמויות במתכון הן לכמות כפולה כך שתוכלו להקפיא חצי לארוחה הבאה. אם לא מועניינים ניתן לחצות את כל הכמויות בחצי.

אופן הכנה

  1. מתבלים את נתחי הבשר במלח גס ופלפל שחור.
  2. מחממים שמן זית בסיר עמוק ורחב, מוסיפים את נתחי הבשר ומשחימים מכל הכיוונים.
  3. מוסיפים לסיר את הבצל והשום וממשיכים לטגן עוד כ- 7 דקות. מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עוד 3 דקות.
  4. יוצקים לסיר מחית עגבניות ומוסיפים את הרסק והמים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 3 שעות.
  6. בתום הבישול כשהבשר רך מאוד, מפרקים בעזרת מזלג לרצועות עדינות וממשיכים לבשל ברוטב עוד כ- 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. ממש לפני ההגשה מוסיפים חופן עלי בזיליקום טריים לרוטב.
  7. מומלץ להגשה כרוטב לפסטה בתוך לחמנייה. 

פסטה בקר מפורק Mutti

 

הטיפ של MUTTI

  • ניתן להמיר את מחית העגבניות Mutti Passata עם 2 פחיות עגבניות חתוכות Mutti Polpa
  • אפשר להקפיא חצי מכמות התבשיל למשך 3 חודשים/
 

2 תגובות

    1. אין בעיה להחליף רק צריך לקחת בחשבון שאסאדו זה בדר יותר שמן טעם יותר פחת- פחות חלקים אכילים וצריך בתום הבישול לעשות קצת הפרדות של החלקים הלא אכילים

 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES