אופן הכנה
- מתבלים את נתחי הבשר במלח גס ופלפל שחור.
- מחממים שמן זית בסיר עמוק ורחב, מוסיפים את נתחי הבשר ומשחימים מכל הכיוונים.
- מוסיפים לסיר את הבצל והשום וממשיכים לטגן עוד כ- 7 דקות. מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עוד 3 דקות.
- יוצקים לסיר מחית עגבניות ומוסיפים את הרסק והמים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 3 שעות.
- בתום הבישול כשהבשר רך מאוד, מפרקים בעזרת מזלג לרצועות עדינות וממשיכים לבשל ברוטב עוד כ- 10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. ממש לפני ההגשה מוסיפים חופן עלי בזיליקום טריים לרוטב.
- מומלץ להגשה כרוטב לפסטה בתוך לחמנייה.
הטיפ של MUTTI
- ניתן להמיר את מחית העגבניות Mutti Passata עם 2 פחיות עגבניות חתוכות Mutti Polpa
- אפשר להקפיא חצי מכמות התבשיל למשך 3 חודשים/
2 תגובות
שאלה: האם אפשר להחליף את הבשר מספר- 5 בבשר אחר , למשל אסדו ?
אין בעיה להחליף רק צריך לקחת בחשבון שאסאדו זה בדר יותר שמן טעם יותר פחת- פחות חלקים אכילים וצריך בתום הבישול לעשות קצת הפרדות של החלקים הלא אכילים