אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. שומרים כ ⅓ כוס מי בישול בצד ומסננים.
- במחבת גדולה, מטגנים שמן זית, שום ופלפלים חריפים.
- מוסיפים רכז עגבניות ופטרוזיליה ומערבבים.
- מוסיפים את מי הבישול של הפסטה לרוטב. מפרקים את הסרדינים לחתיכות בגודל בינוני ומוסיפים לרוטב.
- מקפיצים את הפסטה המוכנה במחבת יחד עם הרוטב ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון וקורט מלח. טועמים ומתקנים תיבול.
- מגישים מייד עם פרמזן מגורד
הטיפ של MUTTI
- אם רוצים ליצור מנה עם יותר רוטב ניתן להוסיף כוס מחית עגבניות Mutti Passata
- אנו ממליצים להשתמש בסרדינים באיכות גבוהה כמו Ortiz.
- אם אתם לא מחובבי הסרדינים ניתן להמיר בדג לבן אפוי או אפילו נתחי חזה עוף.