אופן הכנה
- במחבת גדולה מחממים שמן זית ומטגנים קלות את הבצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים שום ופלפל ירוק ומטגנים עוד מספר דקות.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב עד שהוא משנה את צבעו ומפורד לגמרי לפירורים קטנים.
- מוסיפים רסק עגבניות, קטשופ, סוכר חום, ווסטצ׳סטר, חרדל, סויה ומלח.
- מערבבים היטב, מוסיפים ¼ כוס מים ומבשלים כ- 20 דקות.
- מומלץ לאכול את הסלופי ג׳ו בלחמניית המבורגר, אפשר להוסיף חמוצים, בצל או חסה.
הטיפ של MUTTI
- הסלופי ג׳ו צריך להיות כמעט ללא נוזלים כדי שלא ירטיב באופן מוגזם את הלחמניה.
- אל תוותרו על מגוון התבלינים שיש במתכון, השילוב בניהם יוצר את טעם האוממי המייחד את המנה.
1 תגובות
נשמע מגניב, מה הכשרות של המוצר?