אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה ומוסיפים את הבצל. מטגנים קלות ומוסיפים את נתחי הבשר ועצמות המח. צורבים את הבשר מכל הצדדים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את השעועית המושרית ויוצקים מים עד כיסוי מלא של הבשר. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה במשך כשעה וחצי.
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, העגבניות החתוכות ורסק העגבניות. מערבבים בעדינות וממשיכים לבשל עם מכסה סגור על להבה נמוכה עוד כשעה ורבע או עד לריכוך מלא של הבשר. מומלץ להגיש לצד קוסקוס/אורז לבן.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להכין את התבשיל בהתחלה על הכיריים ואחרי ההרתחה הראשונית להניח על הפלטה למשך הלילה.
1 תגובות
חולה על שעועית בטבחה