אופן הכנה
- בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את השום והפלפלים. מטגנים כ- 2 דקות תוך כדי ערבוב ומוסיפים את הפפריקה המתוקה.
- מערבבים היטב ומוסיפים את העגבניות משני הסוגים. מתבלים בכמון ומלח ומערבבים. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 20 דקות.
- במחבת נפרדת מחממים מעט שמן זית וצורבים את הנקניקיות היטב.
- מעבירים את הנקניקיות לרוטב העגבניות ומיד אחריהן מניחים את הביצים. מבשלים עוד כ- 10 דקות עד שהביצים רכות אך יציבות. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד לחם.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להשתמש בנקניקיות אחרות שאוהבים למשל צ׳וריסוס.
- אם אין לכם את העגבניות השלמות אין בעיה להמיר בפחית נוספת של פולפה