מוטי-בוחה
קושי קל | מנה ראשונה
90+10 דקות
הדרך הקלה להכנת מטבוחה
מתכוני מטבוחה הם התעסקות לא קטנה. צריך לחלוט את העגבניות, לקלף אותן, לקצוץ ולבשל במשך שעות עד שהנוזלים הטבעיים של העגבניה יצטמצמו. התוצאה מפארת את שולחן השישי בבתים רבים בישראל. אנחנו כאן כדי להפוך את החיים לקלים יותר, מהירים יותר ואף פעם לא על חשבון הטעם או האיכות. ניסינו ושיחקנו עם מגוון המוצרים של Mutti ומצאנו שהשילוב המנצח למטבוחה הוא פחית אחת של עגבניות מרוסקות Polpa בזכות הטעם הטרי ופחית אחת של עגבניות שלמות ברוטב Pelati בשביל עומק הטעמים והמרקם.
לכם רק נשאר לקצוץ המון שום, קצת פלפל ירוק חריף ו…זהו בעצם.
3 תגובות
נפלא ,אשמח לעוד מתכונים .תודה
אשמח לקבל את המתכונים לפסח
אבקש מתכונים לפסח
תודה