מוטי-בוחה

קושי קל | מנה ראשונה
90+10 דקות

הדרך הקלה להכנת מטבוחה

מתכוני מטבוחה הם התעסקות לא קטנה. צריך לחלוט את העגבניות, לקלף אותן, לקצוץ ולבשל במשך שעות עד שהנוזלים הטבעיים של העגבניה יצטמצמו. התוצאה מפארת את שולחן השישי בבתים רבים בישראל. אנחנו כאן כדי להפוך את החיים לקלים יותר, מהירים יותר ואף פעם לא על חשבון הטעם או האיכות. ניסינו ושיחקנו עם מגוון המוצרים של Mutti ומצאנו שהשילוב המנצח למטבוחה הוא פחית אחת של עגבניות מרוסקות Polpa בזכות הטעם הטרי ופחית אחת של עגבניות שלמות ברוטב Pelati בשביל עומק הטעמים והמרקם.

לכם רק נשאר לקצוץ המון שום, קצת פלפל ירוק חריף ו…זהו בעצם. 

מוטי-בוחה

רכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר בינוני. מוסיפים את השום הקצוץ, פלפל ירוק חריף ורצועות גמבה ומטגנים על אש בינונית 5 דקות.
  2. מוסיפים את העגבניות של Mutti, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה עדינה, ללא מכסה חצי שעה.
  3. מעבירים ללהבה הקטנה ביותר, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים למשך שעה (ללא מכסה) עד לקבלת המרקם הרצוי. מידי פעם מערבבים לראות כמה נוזלים נשארו. המטרה להגיע לממרח עם מעט מאוד נוזלים.
  4. בתום הבישול, מוסיפים פפריקה, מלח ועוד כף שמן ומערבבים. מניחים להתקררות ומעבירים לכלי אטום. המטבוחה נשמרת במקרר עד שבוע ימים.

הטיפ של MUTTI

  • אפשר להשתמש גם רק ב Polpa עבור מטבוחה אבל אז זמן הבישול מתארך (יש בה יותר נוזלים) והטעם פחות עמוק.
  • מבירור שערכנו עם אנשים שכבר עברו להכין מטבוחה עם Mutti עולה כי משך הבישול משתנה מאדם לאדם. הטווח גדול- בין שעה ו5 שעות. תלוי במרקם שאותו תרצו לקבל. רק שימו לב שהמטבוחה לא תישרף!
  • נסו להשתמש במטבוחה להכנת פיצות או טוסטים, טעם העגבניות העשיר רק מוסיף.
 

3 תגובות

 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES