אופן הכנה
- על אש גלויה (כיריים או גריל) קולים את הפלפלים (ירוקים ואדומים) עד שקליפתם רכים וקליפתם שרופה. מעבירים לקערה ומכסים בצלחת למשך 15 דקות.
- מוציאים מהקערה ומסירים את הקליפה השרופה תחת מים זורמים. קוצצים את הפלפלים והשום.
- מניחים בסיר את שני סוגי העגבניות, מוסיפים את השום והפלפלים הקלויים. ולא מערבבים!
- מבשלים עם מכסה חצי פתוח על להבה בינונית כשעה או עד שהנוזלים מצטמצמים.
- מניחים בקערית את הפפריקה המלח והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר ומערבבים. מבשלים עם מכסה חצי פתוח עוד כחצי שעה. מקפידים לערבב מדי פעם.
הטיפ של MUTTI
- ענת ממליצה להניח את הפלפלים השרופים בכלי זכוכית עם מכסה כדי להקל על פעולת הקילוף.
- אם אתם אוהבי מטובחה מומלץ ואפילו רצוי להכפיל כמויות. המטבוחה נשמרת במקרר 5 ימים.
1 תגובות
מטבוחה רק עם עגבניות אדומות וטריות
ובלי פפריקה