אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: מערבבים את כל החומרים יחד ולשים את התערובת כשתי דקות עד שהיא אחידה לגמרי. בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים בקוטר 5 ס״מ ומניחים בצד.
- מכינים את הרוטב: במחבת עמוקה מחממים שמן זית ומטגנים קלות שום, פלפל חריף ומרווה. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ- 5 דקות. מוסיפים בהדרגה מים עד שהרוטב במידת סמיכות בינונית. מתבלים בפפריקה, פלפל שחור ומלח ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את קציצות הדגים בעדינות למחבת, מכסים ומבשלים כ- 51 דקות. מכבים את האש ומוסיפים את עלי הפטרוזיליה/כוסברה.
- מגישים חם עם לחם לניגוב הרוטב או אורז.
הטיפ של MUTTI
- ניתן להמיר את עגבניות חתוכות דק Mutti Polpa עם מחית עגבניות Mutti Passata לקבלת רוטב במרקם חלק יותר.
- ניתן להכין את הרוטב לקציצות מראש ולהכניס את הקציצות עצמן כ- 15 דקות לפני ההגשה.
- מידת החריפות תלויה בטעמכם האישי, ניתן להוסיף או להוריד את הכמויות במתכון.
4 תגובות
אחלה של מתכונים..תודה רבה. נהנית מהעגבניות ומשתמשת קבוע.
טיפ שלי: דגים רצים עם תבלין של כמון. קציצות בשר רצים עם תבלין בהרט או ראס את חנות..חובה.
הי שרית, שמחה שאת נהנת מהמתכונים!! תמשיכי לבשל עם mutti שהולך נהדר גם עם כמון וגם עם בהרט!!
מתכונים נהדרים עושה אותם השבוע בדיוק הטעם שלי ושל המשפחה !!
איזה כיף לשמוע! תודה