אופן הכנה
- מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים ומלח לבישול הפסטה.
- מחממים שמן זית מחבת, מוסיפים שום ופלפל ירוק חריף ומטגנים קלות רק עד שעולה ריח.
- יוצקים את פחית העגבניות המקולפות על קרש חיתוך וקוצצים אותן גס יחד עם הרוטב. מעבירים למחבת ומבשלים 2-3 דקות עד שנוצרת אמולסיה אחידה. מתבלים במעט מלח.
- במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה, מחזירים אותה לסיר, יוצקים את הרוטב, ומערבבים מעל אש בינונית 3 דקות או עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
- מגישים מיד עם פרמזן מעל.
הטיפ של MUTTI
הטיפים של אייל להכנת הפסטה המושלמת:
- חשוב לא לבשל את העגבניות יתר על המידה. 2-3 דקות והעגבניות נמצאות בשיאן.
- כשמעבירים את הרוטב לפסטה מקפלים את הפסטה לתוך הרוטב בעדינות עד שהוא נספג לתוכה. התהליך לוקח 3 דקות והוא קריטי להצלחת המנה.
- אין צורך להוסיף תבלינים או סוכר. איזון המתיקות והחמיצות כבר נמצא בעגבניות, צריך רק לתת להם מקום.
10 תגובות
פשוט מצוין
כבר שנים אני מבשלת עם הרוטבים הנפלאים של מוטי כולל הממרח עגבניות בשפורפרת של מוטי כל הרוטבים נפלאים לא רק בפסטה גם בתבשלים אחרים ממולאים ושקשוקה בקיצור נפלא תודה מוטי
תודה רבה!!
זה המתכון הכי לא טעים שהכנתי בכל חיי
זה מתכון מאוד פשוט ואין הרבה מקום לטעויות…יכול להיות שלא לטעמך…
מהרגע שנחשפתי למוצרים של מוטי, התמכרתי לגמרי!! ולא רק שאני ממש אוהבת את המוצרים, כך גם משפחתי להם סיפרתי ועכשיו גם הם קונים רק את המוצרים האלה. אפילו אמא שלי שהיא האדם הכי ביקורטי ודקדקן בבישול, התאהבה לגמרי ומשתמשת במוצרים, אני את שלי עשיתי 🙂
תודה רבה אופיר! כיף לשמוע
מכינה את המתכון הזה פעם שנייה השבוע, מתכון מעולה פשוט וטעים
מהמם! תהני
לצערי מוטי / mutti הרטבי עגבניות שלכם נוראיים
רכשתי כל מני סוגים רוטב עגבניות מחית עדינה וגם את הרוטב עם העגבניות החתוכות לקוביות
הטעמים קשים מאוד חמוץ או מאוד מתוק אבל בעיקר חמיצות גבוהה וחוסר איזון . עם כל מה שניסיתי היה מאוד קשה לאזן את המוצרים שלכם .
וגם אחרי עדיין הטעמים היו לא טובים.
בסוף המון עבודה לשווא . כל 3 המוצרים שלכם הלכו לפח. לא ממליץ בכלל לרכוש mutti
סהכ שיווק אבל בפועל נפילה !