מרק עגבניות ושומר

קושי בינוני | מנה מרקים
60 דקות

מרק עשיר שהוא ארוחה מלאה

מתכון נהדר לימי החורף הקרים, הוא עשיר בירקות ומשביע בזכות תוספת של פסטה.

מרק עגבניות ושומר

רכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן זית בסיר בינוני ומטגנים את תערובת הירקות הקצוצים למשך 5 דקות. טיגון הירקות למרק עגבניות
  2. מוסיפים עגבניות שרי, פולפה רכז והמים או ציר. מערבבים ומביאים לרתיחה.הוספת המים למרק עגבניות ופסטה
  3.  מנמיכים את האש ומבשלים למשך 45 דקות.
  4. לפני ההגשה, מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות יצרן ומסננים. מזליפים מעט שמן זית ומערבבים כדי שלא תדבק.מרק עגבניות כפרי
  5. להגשת המנה: מעבירים את הפסטה למרק, מערבבים ומגישים מייד עם זילוף עדין של שמן זית.

הטיפ של MUTTI

  • אפשר להמיר את ה Mutti Polpa עם בקבוק אחד של Mutti Passata
  • אפשר להחליף את הפסטה בקרוטוני לחם פריכים ומתובלים בשום ושמן זית.
 

5 תגובות

  1. נשמע מעולה!
    האם אפשר לוותר על האנשובי ?
    ובאיזה שלב מוסיפים אותו?

 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES