מאפה פסטה טונה
את המנה הזו הורים יכולים להכין ערב לפני ולתת לילדים רק לחמם או לאפשר לילדים להכין הכל בעצמם!
את המנה הזו הורים יכולים להכין ערב לפני ולתת לילדים רק לחמם או לאפשר לילדים להכין הכל בעצמם!
ביצה מקושקשת ברוטב עגבניות היא מתכון סיני עתיק שעם התבלינים הנכונים עושה עלייה למטבח הישראלי הקלאסי.
מרק מהיר וקל מאוד להכנה – תוך כחצי שעה יהיה לכם סיר מרק משביע, שיחמם אתכם בימי החורף הקרים.
הריזוטו שלנו מקבל לתוכו ציר עגבניות, שמורכב מרסק עגבניות, עלי בזיליקום טרי, מלח ופלפל.
טעמן המתקתק של העגבניות משתלב בצורה נפלאה עם חציל קלוי טחינה וחריף! מנה נפלאה לארות ״על האש״ או בראנץ׳ קייצי.
בימים חמים הגספצ׳ו יכול להציל נפשות. הוא קר, רענן ומרגיש כמו סלט טרי שאפשר לאכול בכפית.
הרבה מאוד אנשים אוהבים להכין ארוחה מהירה בסיר אחד. אנחנו הוספנו לפסטה עלי תרד טריים ופטריות אבל תרגישו חופשי לגוון לפי מה שאתם אוהבים.
זו אחת המנות המענגות שיש. יש בה שילוב נהדר בין רכות לפריכות בזכות הצלייה הממושכת של תפוחי האדמה יחד עם גבינה נמסה ורוטב פיצה עסיסי.
הכנת סמבוסק דומה מאוד להכנת בצק לפיצה רק עם תוספת קטנה של סוכר בשביל המתיקות המוכרת של המאפה ולקבלת גוון זהוב באפייה.
מאפה המחבר בין כל המרכיבים למנה אחת מושלמת!
התבשיל הזה שייך למטבח הטריפוליטאי ובמקור מכינים רוטב עגבניות פיקנטי ודליל שבתוכו מבשלים פסטה. החלפתי את הפסטה בפתיתים, הורדתי קצת חריפות והתקבל תבשיל חמים וטעים.
ההכנה של המטבוחה היא לרוב ארוכה ומצריכה סבלנות. מצאתי פיתרון קליל ופשוט עם העגבניות של MUTTI שמקצרת לי את כל התהליך והכי חשוב לא פוגעת כהוא זה בטעם המופלא של מלכת הסלטים.
הכנת בורקס בבית מבטיחה לנו שליטה מלאה על חומרי הגלם שבמנה ודווקא בהכנת בורקס בחירה של חומרי גלם איכותיים יכולים להקפיץ מאכל רחוב פשוט לנשנוש איכותי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
טעמו העשיר של רסק העגבניות מעניק לתבשיל טעם של פעם, אפילו יותר טעים מהזיכרון! תוספת נהדרת לארוחה או אפילו ארוחה בפני עצמה עם תוספת של פתיתים או אורז.
הם נראות כמו קציצות בקר קלאסיות, בצבע ובמרקם אבל מדובר בתבשיל צמחוני נהדר! ההשראה למתכון הגיעה מהספר הנהדר של יותם אוטולנגי בשם Flavors עם קצת שינויים שלנו.
שלושה מרכיבים בלבד- חצילים, עגבניות וגבינות ויש לכם את אחת המנות המענגות שיש! קלאסיקה איטלקית במיטבה.
מרק עשיר וסמיך שהוא ארוחה מלאה ובריאה. מבוסס על חומוס, עדשים כתובמות וירקות.
גרסה מטוגנת ומושחתת לקלזונה האיטלקי. בצק רך ואוורירי ממולא במוצרלה ועגבניות. מתכון נהדר לחג החנוכה.
תערובת מגוונת מאוד של ירקות המתבשלים ברוטב עגבניות ולאחר מכן נצלים בתנור חם. ארוחה שלמה מזינה ועשירה.