חציל קלוי על רוטב עגבניות
טעמן המתקתק של העגבניות משתלב בצורה נפלאה עם חציל קלוי טחינה וחריף! מנה נפלאה לארות ״על האש״ או בראנץ׳ קייצי.
טעמן המתקתק של העגבניות משתלב בצורה נפלאה עם חציל קלוי טחינה וחריף! מנה נפלאה לארות ״על האש״ או בראנץ׳ קייצי.
בימים חמים הגספצ׳ו יכול להציל נפשות. הוא קר, רענן ומרגיש כמו סלט טרי שאפשר לאכול בכפית.
זו אחת המנות המענגות שיש. יש בה שילוב נהדר בין רכות לפריכות בזכות הצלייה הממושכת של תפוחי האדמה יחד עם גבינה נמסה ורוטב פיצה עסיסי.
שילוב מושלם בין רוטב בולונז עשיר ובצק פריך ואוורירי. מנה מפתיעה שלא תצליחו להפסיק לאכול.
ההכנה של המטבוחה היא לרוב ארוכה ומצריכה סבלנות. מצאתי פיתרון קליל ופשוט עם העגבניות של MUTTI שמקצרת לי את כל התהליך והכי חשוב לא פוגעת כהוא זה בטעם המופלא של מלכת הסלטים.
הכנת בורקס בבית מבטיחה לנו שליטה מלאה על חומרי הגלם שבמנה ודווקא בהכנת בורקס בחירה של חומרי גלם איכותיים יכולים להקפיץ מאכל רחוב פשוט לנשנוש איכותי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
שלושה מרכיבים בלבד- חצילים, עגבניות וגבינות ויש לכם את אחת המנות המענגות שיש! קלאסיקה איטלקית במיטבה.
מקור המאפה מטורקיה וארמניה שם נהגו לאפות בצק עם בשר טחון בתנור אבן כבר לפני מאות שנים. מנה נהדרת כתוספת לארוחה.
גרסה מטוגנת ומושחתת לקלזונה האיטלקי. בצק רך ואוורירי ממולא במוצרלה ועגבניות. מתכון נהדר לחג החנוכה.
בהכנת פיצה קלאסית כל חומרי הפיצה נכנסים יחד לתנור לוהט. המתכון הזה מציע כיוון חדש ושונה המשלב בין בצק פיצה לסגנון הגשה של פוקאצ׳ה.
המנה הזו תגרור קריאות השתאות כשתניחו אותה על שולחן האוכל. היא יפיפיה ומרשימה עם שילוב טעמים נהדר וצבעוניות איטלקית קלאסית- אדום לבן וירוק.
מילוי וגלגול עלי גפן מאפיין מטבחים רבים ברחבי העולם, מיוון דרך כורדיסטן ועד מצרים או לבנון. הגרסה של מסעדת אמא מאפיינת את המטבח הכורדי. מנה טבעונית נהדרת שאפשר לאכול חם או קר.
סלט מהמטבח המרוקאי, שמשלב בין חצילים קלויים ועגבניות מתקתקות של Mutti. הסלט הזה נהדר לארוחות שישי, כממרח פיקנטי מלא בטעמים ומרקמים.
מנה איטלקית קלאסית. כדורי ריזוטו פריכים ממולאים בגבינת מוצרלה ומוגשים על מצע של רוטב עגבניות עשיר. נכון, יש כאן השקעה אבל את הכדורים האלו לא תצליחו להפסיק לנשנש!