אופן הכנה
- מחממים שמן זית בסיר בינוני ומטגנים את תערובת הירקות הקצוצים למשך 5 דקות.
- מוסיפים עגבניות שרי, פולפה רכז והמים או ציר. מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים למשך 45 דקות.
- לפני ההגשה, מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות יצרן ומסננים. מזליפים מעט שמן זית ומערבבים כדי שלא תדבק.
- להגשת המנה: מעבירים את הפסטה למרק, מערבבים ומגישים מייד עם זילוף עדין של שמן זית.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להמיר את ה Mutti Polpa עם בקבוק אחד של Mutti Passata
- אפשר להחליף את הפסטה בקרוטוני לחם פריכים ומתובלים בשום ושמן זית.
5 תגובות
אהבתי,אין כמו מוטי
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
מוטי זה כמו עגבניות טריות מהשוק
לגמרי נכון!
נשמע מעולה!
האם אפשר לוותר על האנשובי ?
ובאיזה שלב מוסיפים אותו?