אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מברישים את פרוסות הלחם בשמן זית וקולים עד לגוון זהוב. חותכים לקוביות גדולות ומניחים להתקררות.
- בקערה בינונית מערבבים את העגבניות החתוכות עם שום, מלח, פטרוזיליה קצוצה וסילאן.
- מסדרים את המנה: בצלחת גדולה ומעט עמוקה יוצקים שכבה של תערובת העגבניות. מעליה עורמים את קוביות הלחם. מעל הלחם מפזרים את הירקות ובניהם את קרעי המוצרלה. לא מערבבים. מומלץ לסדר את בשכבות ממש לפני ההגשה.
- מזלפים שמן זית, מיץ לימון מלח ופלפל ומגישים.
הטיפ של MUTTI
- ניתן לגוון אם סוגי הירקות והגבינות.
- חשוב להשתמש בלחם יבש או קלוי כדי שיצליח לספוג את הטעמים בלי להפוך להיות סמרטוטי.
- הרכיבו את הסלט רגע לפני ההגשה כדי שיהיה במיטבו.
4 תגובות
מדהים חייבת מחר כזה בצהריים,תודה
נראה מסקרן וטעים! אפשר לשלב גם בארוחה בשרית בגרסת פרווה עם תחליף גבינה טעים, תודה!
הכנתי. יצא מדהים, טוויסט כיפי!
תודה 🤩
כיף לשמוע- תודה