פתיתים וקבנוס
מנת ילדים אולטימטיבית! כל הטעמים שילדים אוהבים במנה טעימה שהם יכולים להכין לגמרי לבדם! כל המתכון בסיר אחד בלבד.
מנת ילדים אולטימטיבית! כל הטעמים שילדים אוהבים במנה טעימה שהם יכולים להכין לגמרי לבדם! כל המתכון בסיר אחד בלבד.
את המנה הזו הורים יכולים להכין ערב לפני ולתת לילדים רק לחמם או לאפשר לילדים להכין הכל בעצמם!
הריזוטו שלנו מקבל לתוכו ציר עגבניות, שמורכב מרסק עגבניות, עלי בזיליקום טרי, מלח ופלפל.
הסלופי ג׳ו נראה כמו בולונז אבל איזון הטעמים במנה הזו שונה מאוד מהבולונז המוכר, כאן יש שילוב של מליחות, מתיקות, וחריפות שנותנים לו את טעמו הייחודי.
ההשראה למכון הזה לקוחה מהסנדביץ הטוניסאי, הקציצות תובלו בהרבה ירוקים וגרידת לימון, עברו אפייה בתנור ואז בושלו ברוטב עגבניות ואריסה פיקנטי.
הרבה מאוד אנשים אוהבים להכין ארוחה מהירה בסיר אחד. אנחנו הוספנו לפסטה עלי תרד טריים ופטריות אבל תרגישו חופשי לגוון לפי מה שאתם אוהבים.
החמין הבוכרי מתאפיין בטעם מתקתק והרבה מאוד עגבניות שנותנות לו את הצבע והטעם העמוק.
סיר עשיר בטעמים וצבעים שמשתלבים יחד למנה צמחונית נהדרת ומספקת גם לחובבי הבשר למיניהם.
התבית היא הגרסה העירקית לחמין. היא מתאימה לארוחת שבת חורפית אך גם תהיה נהדרת בשאר ימות השנה כי היא פחות כבדה מהחמין הקלאסי.
תבשיל גאוני שהצליח לייצר ארוחה עשירה ממיעוט מרכיבים זמינים וזולים. בגרסה שלנו הוספנו קצת טעמים ומרקמים והתוצאה מושלמת לארוחת שבת חורפית
תבשיל עשיר בטעמים וניחוחות עם בשר רך שמתפרק כתוצאה מהבישול הארוך. מומלץ להגיש לצד קוסקוס לבן.
שילוב מושלם בין רוטב בולונז עשיר ובצק פריך ואוורירי. מנה מפתיעה שלא תצליחו להפסיק לאכול.
ארוחת צהריים עשירה ומנחמת. תבשיל עוף ברוטב עגבניות עשיר, סמיך וצבעוני. מקטן ועד גדול מתאהבים בביס הראשון.
המנה הזאת היא אחת המנות היותר מזוהות עם המטבח של אמא שלי ז"ל. יש בה הכל מהכל והדבר היחיד שצריך להוסיף הוא לחם חם וטרי.
השקשוקה הזאת חביבה עליי מכולן. היא אדומה ולוהטת תרתי משמע. אכלתי אותה בפעם הראשונה לפני כמה שנים טובות במסעדה ביתית ומאז היא מככבת אצלי במטבח.
את המנה הזו תרצו להכין לארועים חגיגיים! מצד אחד, קל ומהיר להכין אותה כי את רוב העבודה עושה הזמן בתנור ומצד שני היא מנה מרשימה שלא אוכלים כל יום.
טעמו העשיר של רסק העגבניות מעניק לתבשיל טעם של פעם, אפילו יותר טעים מהזיכרון! תוספת נהדרת לארוחה או אפילו ארוחה בפני עצמה עם תוספת של פתיתים או אורז.
מנה מקסיקנית קלאסית שנהוג לאכול עם אורז או טורטיות. המנה מזכירה בהכנתה את רוטב הבולונז האיטלקי רק עם תוספת של שעועית וטעמים מהמטבח המקסיקני!
הם נראות כמו קציצות בקר קלאסיות, בצבע ובמרקם אבל מדובר בתבשיל צמחוני נהדר! ההשראה למתכון הגיעה מהספר הנהדר של יותם אוטולנגי בשם Flavors עם קצת שינויים שלנו.
כשרוצים מנה מיוחדת ומרשימה לאירועים וחגים תבשיל האוסובוקו הוא הבחירה המתאימה ביותר! קל להכנה כי את מירב העבודה עושה הזמן בתנור.
שלושה מרכיבים בלבד- חצילים, עגבניות וגבינות ויש לכם את אחת המנות המענגות שיש! קלאסיקה איטלקית במיטבה.
כרוב ממולא המשלב בין שני מטבחים. המילוי נשאב מעולם הממולאים הערבים- אורז עגול, נענע, עגבניות והרבה שמן זית ורוטב העגבניות מהמטבח ההונגרי/רומני. כור היתוך במיטבו!
מרק עשיר וסמיך שהוא ארוחה מלאה ובריאה. מבוסס על חומוס, עדשים כתובמות וירקות.
אם יש לכם במזווה צלפים וזיתים הפסטה הזו היא הבחירה המתאימה ביותר! טעמים עזים, אשר משתלבים נהדר עם רוטב העגבניות של Mutti
מקור המאפה מטורקיה וארמניה שם נהגו לאפות בצק עם בשר טחון בתנור אבן כבר לפני מאות שנים. מנה נהדרת כתוספת לארוחה.
תערובת מגוונת מאוד של ירקות המתבשלים ברוטב עגבניות ולאחר מכן נצלים בתנור חם. ארוחה שלמה מזינה ועשירה.
מנה מושלמת לארוחת ערב של אמצע השבוע. היא לא עשירה מידי בגבינות שמנות ולא יקרה להכנה. בזכות פשטות המרכיבים היא אהובה במיוחד על ילדים, גם הבררנים במיוחד יתאהבו בה!
כשרוצים ממש להתפנק על מנת פסטה מהחלומות שווה להשקיע בהכנת תבשיל הבקר הזה! את רוב העבודה עושה זמן הבישול, הטעמים מתחברים והרוטב משתבח.
המנה הזו תגרור קריאות השתאות כשתניחו אותה על שולחן האוכל. היא יפיפיה ומרשימה עם שילוב טעמים נהדר וצבעוניות איטלקית קלאסית- אדום לבן וירוק.
שילוב בין דגים לפסטה מאפיין את מטבחי דרום איטליה החמים. מנה עם טעמים עזים וחריפים המשתלבים יחד לביס מושלם!
מרק קובה סלק מתבסס כמעט כולו על סלקים אבל איזון הטעמים האמיתי מגיע יחד עם רסק העגבניות שלנו. מתיקות, חמיצות וצבע משגע- זו המהות של קובה סלק.
ארביאטה בתרגום חופשי: פסטה עצבנית. מנה פשוטה וחריפה היישר מהסמטאות התוססות של נאפולי. שם, שמן הזית, השום והעגבניות הם חלק בלתי נפרד מהזהות המקומית.
אין כאן שום דבר חדש חוץ בניה מחדש של של מאכל אהוב ומוכר. אבל, אנשים אוכלים עם העיניים ולכן המאפה הזו יגרום לכולם להתעלף!
זהו רוטב חלק וקטיפתי שעוטף את הפסטה בטעמים של עגבניות ושמנת. מנת ילדים אהובה בזכות המרקם החלק והטעמים העדינים. מתאים במיוחד להכנת ארוחת ערב מהירה באמצע השבוע.
מתכון זה מבוסס כולו על רסק עגבניות ולכן ברגע שתנסו אותו עם העגבניות של Mutti תוכלו מייד לחוש בהבדל בצבע ובטעם.
הקציצות האלה מושלמות לילדים בזכות מיעוט המרכיבים ״המפריעים״ אך עדיין מלאות בטעם. מחית העגבניות החלקה של Mutti מתאימה במיוחד עבור המנה הזו.
מילוי וגלגול עלי גפן מאפיין מטבחים רבים ברחבי העולם, מיוון דרך כורדיסטן ועד מצרים או לבנון. הגרסה של מסעדת אמא מאפיינת את המטבח הכורדי. מנה טבעונית נהדרת שאפשר לאכול חם או קר.
מילוי טבעוני נהדר של עדשים אגוזים והרבה בצל מטוגן הופך את הקובה הטבעוני למנה עשירה וטעימה ללא מוצרים מן החי.
מנה נהדרת לארוחת ערב משפחתית, שילב נפלא בין רוטב בולונז בשרי ובשמל קטיפתי. שלושת המוצרים של Mutti משתלבים ליצירת רוטב אדום ועשיר.
שקשוקת הגבינות של Mutti משלבת בין המתיקות הטבעית של העגבנייה לבין מליחות הגבינות. מתאימה לארוחת ערב משפחתית או ארוחת בוקר מאוחרת בשבת.
מתכון עשיר בטעם ומרקם עם שכבות של תערובת ירקות מגוונת וגבינת ריקוטה קלילה. זו מנה חגיגית שמתאימה לארוחות בראנץ׳ של שבת או אירוח חלבי.
מנה מרשימה שמתאימה במיוחד לאירוח ברנץ׳ או ארוחת צהריים חלבית. תהליך מילוי הקנלוני פשוט בזכות שימוש בשק זילוף. ניתן לגוון את המילוי במגוון סוגי גבינות או להחליף את התרד במנגולד או אפילו במחית דלעת.
תוספת של פתיתים תמיד אהובה על הילדים. פתיתים אדומים עשירים בעגבניות וגזר יכולים להוות גם מנה בפני עצמה.
מנה קלאסית מהמטבח ההונגרי, שילוב מנצח של בשר, עגבניות והרבה פפריקה מניב תבשיל עשיר שמתאים במיוחד לימי החורף הקרים.
לזניית מצות חלבית היא פתרון מושלם לימי חול המועד. היא קלה להכנה, עשירה ברוטב עגבניות ובשמל ותופתעו כמה המצות דומות לדפי לזניה!